Home » Zeefmachines » Mini Screener XL

FleXiever Mini Screener XL

FleXiever Mini Screener XL zeefmachine

Met de FleXiever Mini Screener XL kunnen we op een creatieve en budgetvriendelijke manier verschillende oplossingen bieden.

Het standaard frame bestaat uit 2 Mini Screeners die na elkaar opgesteld staan. De hellingsgraad van de machines en de vibratie van de trilmotoren kunnen apart ingesteld worden. De maasopeningen van de zeefnetten zijn verkrijgbaar vanaf 0.5×0.5mm wat er voor zorgt dat de machine voor heel wat industriële toepassingen kan ingezet worden. Alsook kunnen de netten gemakkelijk en snel gewisseld worden.

U kunt de machines uitrusten met 2 dezelfde zeefnetten waarbij u dan een zeefoppervlakte heeft van 360x90cm (=3,24m²). Of u plaatst 2 verschillende netten waardoor u onmiddellijk in 3 fracties kunt afzeven.
U kunt het frame op een betonnen muur of 4 poten plaatsen, hierdoor kunt u gemakkelijk met een groter formaat van machine het afgezeefd materiaal wegnemen.

Als er met 2 verschillende zeefnetten wordt gewerkt kan er rechtstreeks in big bags of 1m³ boxen worden afgezeefd of het materiaal kan via transportbanden afgevoerd worden.